Pan šéfkuchař Aleš Mayer má nyní spoustu práce s pomocnými pracemi v restauraci - natírá trámy, odklízí nepořádek a je k ruce všude tam, kde je potřeba.
Pan šéfkuchař Aleš Mayer má nyní spoustu práce s pomocnými pracemi v restauraci - natírá trámy, odklízí nepořádek a je k ruce všude tam, kde je potřeba. Ve volném čase chodí do skoro dokončené kuchyně a rozmýšlí tam koncept jídelního lístku. Chtěl by vařit z lokálních surovin od místních farmářů, ale zároveň i dovážet speciality z různých koutů Evropy.
Máme slíbeno, že až vymění montérky za kuchařský rondon a šroubovák za vařečku, budeme moc být při tvorbě jídelního lístku a ochutnávat. Jak Aleš, tak i my doufáme, že to bude brzo a slibujeme, že budeme fotit a informovat vás o každé novince.
|
BROOKDALE s.r.o. Hanychovská 328/10 460 07 Liberec III – Jeřáb |
Copyright © BROOKDALE s.r.o., All rights reserved
Vyhotoveno společností 5Q. |
||||||